Herroeping Of Retourneren

Meest gestelde vragen over Herroeping Of Retourneren

Herroeping Of Retourneren

Hoeveel dagen retourrecht heb ik bij een online bestelling?
14 dagen retourrecht voor online aankopen. Als consument kan je standaard beroep doen op het herroepingsrecht voor overeenkomsten op afstand. Dit betekent dat je vanaf de dag dat je fysiek bezit hebt over het artikel standaard 14 kalenderdagen het recht hebt om een product te retourneren zonder enige motivering. Als dit niet het geval is kan je ons contacteren via [email protected] zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen.
Wat als ik me bedenk?
14 dagen bedenktijd
We hopen dat je tevreden bent met je nieuwe aankopen van A&C Meubles Center, maar als je niet tevreden bent met je meubelen kan je deze binnen 14 dagen aan ons retourneren overeenkomstig hieronder genoemde voorwaarden en de Belgische wetgeving.
Kan ik een bestelling annuleren?
Als je bestelling nog niet verwerkt is kan je jouw bestelling annuleren. Contacteer ons dan via [email protected] zodat onze online adviseurs de bestelling kunnen annuleren en de betaling terugstorten. Het bedrag wordt altijd binnen 14 dagen teruggestort op je bankrekening.
Kan ik mijn bestelling annuleren nadat het is verzonden?
Na verzending mag je de bestelling weigeren aan de deur of binnen 14 dagen na de levering. Zodra we op de hoogte zijn van de ongewenste meubelen kunnen wij een retourtransport regelen. Je ontvangt binnen 14 dagen een volledige terugbetaling (min retour- of ophaalkosten zoals hieronder vermeld) nadat we het geretourneerde product ontvangen hebben.
Hoeveel kost het om mijn bestelling te retourneren?

De kosten voor retourzending worden altijd aan de klant gedragen. Nadat je retouraanvraag bij ons is binnengekomen, sturen wij je per e-mail verdere instructies.

Hoe kan ik een artikel/bestelling terug sturen?
We vinden het zo leuk dat we je gelukkig kunnen maken met meubelen die bij jou passen. Als dit niet zo is kan heb je recht op 14 dagen bedenktijd na bezorging van je bestelling en krijg je je geld terug. Contacteer ons via [email protected] of via 'Contacteer Ons' pagina zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen. We betalen dan het betaalde bedrag terug, maar we vragen wel retourkosten voor het ophalen van het artikel. Bij jou thuis laten ophalen Dit kan enkel voor grote artikelen. Stuur een bericht naar [email protected] met de reden van je retourzending en vermeld daarbij het ordernummer van je bestelling. Zodra onze klantendienst je retouraanvraag verwerkt heeft zullen ze contact met je opnemen om het meubelstuk op te halen. Voor meer informatie over retourzendingen, terugbetalingen en ophaalkosten kan je onze algemene voorwaarden lezen.
Wat moet ik doen als ik mijn bestelling zelf terugbreng naar de winkel?
Neem gerust contact op met onze klantendienst via [email protected]. Zo kan je een afspraak maken waarop we jouw geretourneerde artikelen kunnen ontvangen.
Hoe krijg ik mijn geld terug als ik een product terugbreng?

Als je een product persoonlijk retourneert zorgen we ervoor dat de terugbetaling ook wordt gedaan na een controle op beschadigingen. Je krijgt dan van ons een document mee als bewijs van terugbetaling. Hou er rekening mee dat de terugbetalingstermijn verschillende is per bankinstelling.

Hoe snel word ik terugbetaald na annuleren

De terugbetaling zal uitgevoerd worden wanneer de producten terug in ons magazijn zijn aangekomen waar ze op eventuele schade worden gecontroleerd. Het bedrag ontvang je binnen enkele dagen tot maximaal 14 dagen op je rekening afhankelijk van de bank en de gekozen betaalmethode.