Herroeping Of Retourneren

Meest gestelde vragen over Herroeping Of Retourneren

Herroeping Of Retourneren

Wat is het herroepingtermijn?
Overeenkomstig de wet heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder boete en zonder opgave van redenen, binnen de 14 werkdagen vanaf de dag na de levering van het product of het sluiten van de dienstenovereenkomst. Dit recht van afstand geldt niet voor de professionele koper. Binnen deze termijn moet de consument per aangetekend schrijven gericht aan de maatschappelijke zetel van de onderneming kennis geven van zijn voornemen om af te zien van de aankoop en het geleverde product terugsturen naar de administratieve zetel van A&C Meubles Center, Pradostraat 14, 1080 Brussel, België (de verkoper aanvaardt geen pakjes die door de koper worden teruggestuurd tegen terugbetaling van de verzendkosten). Na deze kennisgeving heeft de klant een extra termijn van 14 dagen om de aangemelde goederen aan het bedrijf te retourneren. Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via [email protected]"
Wat als ik me bedenk?
14 dagen bedenktijd

We hopen dat je tevreden bent met je nieuwe aankopen van A&C Meubles Center, maar als je niet tevreden bent met je meubelen kan je deze binnen 14 dagen aan ons retourneren overeenkomstig hieronder genoemde voorwaarden en de Belgische wetgeving.

Hoeveel kost het om mijn bestelling te retourneren?

De kosten voor retourzending worden altijd aan de klant gedragen. Nadat je retouraanvraag bij ons is binnengekomen, sturen wij je per e-mail verdere instructies.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling zelf terugbreng naar de winkel?
Neem gerust contact op met onze klantendienst via [email protected]. Zo kan je een afspraak maken waarop we jouw geretourneerde artikelen kunnen ontvangen.
Hoe krijg ik mijn geld terug als ik een product terugbreng?

Als je een product persoonlijk retourneert zorgen we ervoor dat de terugbetaling ook wordt gedaan na een controle op beschadigingen. Je krijgt dan van ons een document mee als bewijs van terugbetaling. Hou er rekening mee dat de terugbetalingstermijn verschillende is per bankinstelling.

Hoe snel word ik terugbetaald na annuleren

De terugbetaling zal uitgevoerd worden wanneer de producten terug in ons magazijn zijn aangekomen waar ze op eventuele schade worden gecontroleerd. Het bedrag ontvang je binnen enkele dagen tot maximaal 14 dagen op je rekening afhankelijk van de bank en de gekozen betaalmethode.